25/2/13

Partits independentistes. escrit per Mongar de Tremp


Aquí teniu una llista de partits polítics independentistes catalans. 

                                                             Les Cup

Les Cup es un partit polític que promou la llibertat de les persones i el dret a decidir. La llibertat es bassa en la identitat de la persona i les Cup treballa per un futur millor, sense crisis i sense corrupció de polítics. La política de les Cup és Marxista i Leninista en que totes les persones som iguals i que no hi ha ni més rics ni més pobres. Les Cups lluita per el progrés de Catalunya com els dels països Catalans. Es un partit polític  on defensa la llengua i la cultura catalana . També és un partit on aposta per la independència de Catalunya.

                                                           Estat Català

Estat Català és un partit polític  on promou la cultura i la llengua catalana. Es un partit amb molta història i sempre a lluitat per la llibertat del catalans i per la independència de Catalunya.

                                            Esquerra Republicana de Catalunya

Esquerra republicana de Catalunya és un dels partits més grans en la defensa de la llengua i de la cultura catalana. Es un partit democràtic i constitucional. Es un partit on aposten per la llengua i per l’ independentisme català . El seu líder és l’Oriol Junqueres, un líder carismàtic i valent.

                                           Solidaritat catalana per l’independència.

Solidaritat catalana és un partit polític on dedica la entitat a promocionar l’ independentisme . El líder és l’Uriel  Bertran acompanyat per Josep Guia i  Toni Strubell. Solidaritat catalana és un partit amb il·lusions i esperances per aconseguir la llibertat de Catalunya. 



1 comentario:

Anónimo dijo...

Quim el independen cuidat Quimet es molt gran !!
Manel!!.... Una Abraçada..